twitter

Stiven Spilberg voli da gleda samo jedan svoj film! (video)

Stiven Spilberg je u svojoj pedesetogodišnjoj karijeri snimio više od trideset dugometražnih filmova različitih žanrova. Iako su njegova ostvarenja obilježila popularnu kulturu, čuveni reditelj je tokom gostovanja u emisiji The Late Show with Stephen Colbert priznao da ne voli da gleda svoje filmove, osim jednog kome se konstantno vraća.

“Ne gledam svoje filmove nakon što ih završim. Ne osvrćem se često, ali s vremena na vreme pogledam jedan svoj film sa svojom decom. Želim da budem uz njih kada gledaju “E.T.” prvi put. Ne želim da taj film gledaju bez svog oca” – rekao je reditelj i dodao:

“Ponekad vidim stvari koje sam hteo da napravim, ali nisam, a ponekad dobijem ideje o stvarima koje bi se bolje uklopile u priču, ali sam ih otkrio tek sada, nakon svih ovih godina. Ipak “E.T.” je uglavnom savršen film. Jedan od najboljih porodičnih filmova svih vremena”.

“E.T. vanzemaljac” je bio najuspješniji film 1982. godine, a uz komercijalni uspjeh naišao je i na pohvale brojnih kritičara, navodi index.hr. Osvojio je čak četiri Oscara, a i dan-danas se smatra jednim od najboljih porodičnih filmova svih vremena.

“To je jedan od retkih filmova na kojima sam radio, a koji mogu da gledam iznova i iznova” – zaključio je Spilberg.

Izvor: index.hr

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.       

Opširnije na portalu www.refesticon.com