twitter

Amber Herd „obrisana“ iz novog trejlera za film „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo" (video)

Prvi film Akvamen imao je zapažen uspjeh, zaradio je 1,152 milijarde dolara. Premijera nastavka ove filmske priče nazvane Akvamen i izgubljeno kraljevstvo, očekuje se 22. decembra 2023. godine.

Prije nego što se film nađe u bioskopima, objavljen je novi trjler u kome se ne pojavljuje glumica Amber Heard, iako se u aprilu mjesecu, kada je objavljen prvi trejler pojavila u njemu.

Amber Heard potpuno je izbačena iz novog trejlera za film Akvamen i izgubljeno kraljevstvo.

Mnogo se pričalo o tome da li će se glumica pojaviti u filmu nakon što je prošle godine izgubila sudski spor za klevetu protiv svog bivšeg muža Džonija Depa.

Iako su pokrenute brojne peticije da se Amber oduzme uloga u filmu, odluka je da ona ostane u glumačkoj ekipi, ali da njena uloga po scenariju bude mnogo manje zastupljena.

Reditelj Džejms Van u jednom od svojih intervjua otkrio je da će Amber imati manju ulogu u pomenutom nastavku filma u odnosu na prvi film. Takođe je istakao da je to stvar scenarij, a ne posledica nedavnog suđenja Amber Heard i Džonija Depa.

Reditelj filma dodao je da je uvek govorio da je prvi film Akvamena bio Arturovo i Merino putovanje, a to je bio ljubavni akciono-avanturistički film, dok je drugi deo akcijsko- avanturistički film.

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo (Aquaman and the Lost Kingdom) film o superherojima, za koji je scenario napisao Dejvid Lesli Džonson-Makgoldrik, dok su u glavnim ulogama Džejson Momoa, Nikol Kidmen, Amber Herd, Patrik Vilson, Dolf Lundgren, Jahla Abdul Matin… 

Izvor: Pogled iz svemirskog broda

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.