twitter

Marvel vraća originalnu postavu Osvetnika?

Prošle su četiri godine otkako su na velikom platnu originalni Osvetnici bili zajedno. Te 2019. godine u filmu Osvetnici: Završna igra fanovi su oplakivali Natašu Romanovu (Skarlet Johanson) i Tonija Starka (Robert Dauni Junior) dok se Stiv Rodžers (Kris Evans) penzionisao.

Mnogi tvrde kako je taj film bio vrhunac Marvelovog filmskog svijeta te je kasnije sve krenulo nizbrdo. Hiperprodukcija serija i filmova koštala je Marvel kvaliteta koji je nekad imao.

Iz Marvela su svjesni da im je četvrta faza bila promašaj te ozbiljno razmišljaju o načinima povratka na stazu stare slave. Navodno je jedna od tih opcija i vraćanje originalne šestorke u novom filmu o Osvetnicima. Potvrđeno je to u novom izvještaju Varajetija.

“Izvori govore kako postoje sastanci na kojima se raspravlja o povratku originalne šestorke za novi film. To bi značilo da će oživjeti Daunijevog Ajronmena i Skarletinu Crnu udovicu, koji su umrli u Endgame-u”, tvrdi Varajeti.

“Studio se još uvek nije u potpunosti posvetio toj ideji. Ako bi se ti glumci vratili, to ne bi bilo jeftino. Izvori kažu da je Daunijeva plata za Iron Man 3 iznosila 25 miliona dolara”, navodi se.

 

Izvor i foto: Pogled iz svemirskog broda

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.