twitter

Trailer za SF komediju If You Were The Last (video)

U pomalo netipičnom razvoju, Peacock je objavio trejler za film Da si poslednji, koji je odmah postao dostupan za gledanje na platformi za striming. Neobično je plasirati takav film sa gotovo nepostojećim marketingom, ali se upravo to dogodilo. Tim prije što film ima veoma dobar rejting od 88% publike i 89% kritičara na sajtu Rotten Tomatoes. Možda je Peacock odlučio da se kampanja za ono što je u suštini skroman mali nezavisni film neće baš dobro odraziti na tržištu. U svakom slučaju, If Iou Vere the Last je naučno-fantastična komedija u režiji Kristijana Merkada (Aida Rodriguez: Fighting Vords). Scenario potpisuje Anđela Burasa (Black Bags), dok su izvršni producenti Harison Hafman, Vil Grinfild, Anđela Burasa, Kris Vajc i Pol Vajc. Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem SKSSV festivalu.

Adam i Džejn, tri godine u NASA misiji koja je pošla po zlu. Njihov brod se pokvario i oni sada lebde između Jupitera i Saturna, pronalazeći načine da prođu vrijeme dok postaju sve sigurniji da ih niko neće spasiti. Adam slika, a Džejn pokušava da popravi čamac. Oni se svađaju oko toga koje filmove da gledaju. I plešu svaki dan. Jednog dana Adam pomisli da bi možda trebalo da spavaju zajedno. Džejn se podsmijava toj ideji — zašto uništavati njihovu sjajnu dinamiku samo da bi dodali još jednu (iako veoma zabavnu) aktivnost na njihovu listu opcija koje prolaze kroz vrijeme? Tako počinje prijateljska, koketna rasprava o tome da li im je bolje da ostatak dana provedu kao prijatelji ili nešto više.

Anthoni Mackie (Tvisted Metal) i Zoe Chao (The Afterparti) glume, a pojavljuju se i Natalie Morales (Parks and Recreation) i Geoff Stults (Covboi Bebop). 

Izvor i foto: inverzija.net

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.