twitter

Serija Gen V dobila drugu sezonu

Prime Video je najavio drugu sezonu spin-off serije The Boys, nazvane Gen V. Ova vijest je stigla dok se prva sezona od osam epizoda i dalje prikazuje, sa finalom koje nas očekuje 3. novembar.

Gen V proširuje svijet popularne superherojske satire The Boys na Prime Video tako što predstavlja Univerzitet Godolkin, koji ima za cilj da obuči narednu generaciju heroja – ali naravno, ovo je The Boys univerzum, tako da i dalje postoje divlje moći, korporativne zavjere i obilje nasilja.

Dobre vijesti o Gen V dolaze dok fanovi čekaju više informacija o četvrtoj sezoni serije The Boys. Ona je obnovljena ubrzo nakon premijere treće sezone u junu 2022. godine, ali poslednje što smo čuli, šouraner Erik Kripke rekao je u junu ove godine na X da objavljivanje četvrte sezone The Boys zavisi od štrajka pisaca, a on se završio prošlog mjeseca (dok SAG-AFTRA i dalje štrajkuje), ali još uvijek nemamo novosti o toj seriji.

Serija Gen V je kreirana od strane Evana Goldberga, Erika Kripkea i Krega Rosenberga. Radnja serije istražuje prvu generaciju superheroja koji saznaju da su njihove supermoći rezultat supstance po imenu Compound V.

Godolkin University je jedini univerzitet u Americi namenjen za obuku superheroja. Ovi talentovani studenti testiraju svoje moralne granice takmičeći se za najviši rang na univerzitetu i priliku da se pridruže elitnom timu superheroja, The Seven, kompanije Vought International. Kako se radnja odvija, otkrivaju se mračne tajne škole.

U prvoj epizodi, osam godina ranije, Mari Moreau manifestuje svoju sposobnost hemokineze kada dobija prvu menstruaciju, tokom koje slučajno ubija svoje roditelje, što utiče na njen odnos sa mlađom sestrom Anabet. U sadašnjosti, Mari je primljena na Godolkin University. Tokom serije, Mari se suočava sa različitim izazovima, uključujući suočavanje sa svojom prošlošću, prilagođavanje novom okruženju i otkrivanje mračnih tajni univerziteta.

 

Izvor i foto: pogled iz svemirskog broda

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.