twitter

Osam najbolje ocenjenih horora na Netfliksu

Kako se bliži 31. oktobar tako raste interesovanje za nekim dobrim horor filmom. Evo šta je najbolje ocijenjeno na Netfliksu iz tog žanra! – prenosti sajt Pogled iz svemirskog broad.

 

His House

Nakon mučnog bjekstva iz ratom razorenog Južnog Sudana, mladi izbjeglički par pokušava da se prilagodi svom novom životu u malom engleskom gradu gdje vreba neizrecivo zlo.

 

Creep

Umjetnica Sara organizuje sastanak sa čovjekom koji tvrdi da je serijski ubica. Ona ga sreće u zabačenoj kući u šumi kako bi snimila šokantno umjetničko djelo. Međutim, kako dan odmiče, otkriva da je možda uzela prevelik zalogaj.

 

Under the shadow

Nakon što je Šidinu zgradu pogodila iransko-iračka ratna raketa, sujevjerni komšija je ubijeđuje da je projektil proklet. Ona tada postaje uvjerena da natprirodna sila unutar zgrade pokušava da zaposjedne njenu ćerku Dorsu i nema drugog izbora nego da spase porodicu.

 

Jaws

Radnja filma počinje legendarnom scenom u kojoj velika bijela ajkula napada i ubija djevojku, izazivajući napetost i brigu u malom primorskom gradu. Film je osvojio tri Oskara.

 

The old way

Novinarka Kristina putuje u dom svojih predaka u Verakruzu da istraži priču o čarobnjaštvu i liječenju. Tamo je kidnapuje grupa mještana koji tvrde da je ona oličenje đavola.

 

Pan’s Labyrinth

Tokom Španskog građanskog rata, nemilosrdni oficir Vidal dovodi svoju trudnu ženu i njenu ćerku Ofeliju u izolovano planinsko područje, jer želi da mu se sin rodi u njegovoj blizini. Ofelija pronalazi fauna u magičnoj šumi, koji joj objašnjava da je princeza i da mora da izvrši tri zadatka da bi se vratila u svoje magično kraljevstvo. I dok se ona upušta u magičnu avanturu, Vidal ne bira sredstva da uhvati republičke borce.

 

Cam

Djevojka po imenu Alis se budi i shvata da je u sopstvenoj emisiji zamenjena njenom replikom.

 

Gerald’s Game

Kada se nevina igra između bračnog para iznenada pretvori u mučnu borbu za opstanak, supruga Džesi mora da se suoči sa davno zakopanim demonima – koji možda vrebaju u senkama njene naizgled prazne kuće.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.