twitter

Sigurni Viver je završila sa "Alien" serijalom

Da li je vrijeme za neke nove, mlađe glumce koji će “izdominirati”? Sigorni Viver je jasno rekla da je taj “brod otplovio” misleći na njenu ulogu Elen Riplej u novom Alien filmu, iako je u jednom trenutku bila otvorena za ideju povratka.

U najnovojem intervju za Total Film magazine, Viver je potvrdila da je gotova sa Alien franšizom i da je srećna što ostavlja legendarnu ulogu iza sebe, naročito nakon što je Alien 5 otkazan.

“Postoje razni mlađi glumci koji mogu da preuzmu ovakav tip uloge. I postojao je [film] Alien 5 koji sam stvarno želela da radim sa Nilom Blomkampom, i nismo to uradili, ali, znaš, taj brod je otplovio”.

“Srećna sam zbog onog što trenutno radim. Moje vreme u svemiru je prošlo!”

“Napravili su Riplej kao ženu, bez da je prikažu kao bespomoćno stvorenje,” dodala je ona, odajući priznanje Ridliju Skotu kao glavnoj pokretačkoj sili zaslužnoj za trajanje lika Riplej i uopšte Aliena.

“Muškarci su bili ti koji su stvarali ženski lik, ali su voleli i poštovali jake žene”.

Viverova je još ranije pokazala zainteresovanost za peti dio Aliena ali to se nije desilo. Blomkampov film je otkazan navodno jer je ignorisao događaje iz Aliena 3 i Alien: Resurrection.

Ova naučno fantastična horor franšiza je daleko od gašenja. Na putu je nezavisni Alien film koji će režirati reditelj Evil Dead-a Fede Alvarez i Alien TV serija koju će raditi kreator serije Fargo.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.