twitter

Objavljene prve fotografije nastavka “Dine”

Ljubitelji filma “Dina” konačno mogu da naslute šta ih očekuje u nastavku ostvarenja Denisa Vilneva, pošto su objavljene prve fotografije sa scenama iz filma.

Ako se pitate kako počinje drugi dio „Dine“, setite se kako se završio prvi dio iz 2021. godine.

Reditelj Denis Vilnev ističe da ovo nije novi film, već već nastavak prvog.

„Važno je, to nije nastavak, to je drugi deo. Postoji razlika. Želeo sam da film počne na istom mestu na kom smo ostavili likove. Ne postoji vremenski skok. Želeo sam dramski kontinuitet s prvim delom“, rekao je Vilnev za „Veniti fer“ povodom objavljivanja prvog tizera.

Premijera drugog djela „Dine“ već je zakazana i to za 3. novembar.

Film je adaptacija istoimenog romana Frenka Herberta. Mitska avantura je premijerno prikazana početkom septembra na Venecijanskom filmskom festivalu, i dočekana je uz izvrsne kritike.

„Dina“ donosi priču o sinu plemićke porodice, kome je povjerena zaštita najvrjednije stvari i ključnog elementa u galaksiji. Vilnev režira priču o Polu Atridesu, sjajnom i nadarenom mladiću, stvorenom da postigne velike stvari, i koji stoga mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda.

Međutim, uvučen je u sukob oko distribucije najvrjednijeg elementa u galaksiji, koji se nalazi samo na Arakisu… Sve mogu da prežive samo oni koji uspiju da pobijede svoj strah.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.