twitter

„Sve u isto vreme“ je najnagrađivaniji film u istoriji

“Sve u isto vreme”, ubjedljivi pobednik 95. dodjele nagrade Oskar, postao je najnagrađivanije ostvarenje u istoriji filma sa 158. osvojenih priznanja za samo godinu dana.

Ovim rekordom “Sve u isto vreme“ nadmašilo je ostvarenje „Gospodar prstenova: Povratak kralja“ koje ukupno ima 101 nagradu i to tokom proteklih dvadeset godina.

Njegova dominacija tokom dodjele Oskara veliki je uspjeh i za kompaniju MCF MegaCom koja je još početkom 2022. godine unaprijed prepoznala kvalitet i učinak filma i tada otkupila prava za domaću distribuciju.

Povodom velikog uspjeha filma, „Sve u isto vreme“ prikazivaće se u bioskopu Mts dvorana od četvrtka 16. marta, punih sedam dana.

Film je prikazan krajem aprila prošle godine u bioskopima kada je publiku intrigirao svojom pričom o starijoj kineskoj imigrantkinji koja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svijet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama.

Dok Evelin (Mišel Jeo) pokušava da prođe kroz poresku reviziju perionice veša koju vodi njena porodica, njen suprug Vejmond (Ke Hjuj Kvan) je obavještava da na svijetu postoje beskonačne mogućnosti. Počinje da preskače iz jedne vremenske realnosti u drugu, od jedne ličnosti do druge, otkrivajući usput da je njihova ćerka Džoj (Stefani Hsu) takođe zla sila poznata kao Džobu Tobeki koju moraju da pobijede.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.