twitter

Stiže nastavak čuvene franšize „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ (video)

Od reditelja Džejsona Rajtmana i producenta Ivana Rajtmana ove jeseni stiže sljedeće poglavlje iz originalnog univerzuma Istjerivači duhova! Ne propustite nastavak čuvene franšize u bioskopima širom zemlje od 18. novembra!

Radnja filma Isterivači duhova: Nasljeđe dešava se trideset godina poslije događaja u drugom dijelu. Glavni junaci su dječak Trevor (Fin Volfhard) i djevojčica Fibi (Mekena Grejs), koji su zajedno sa svojom majkom Kejli (Keri Kun) prinuđeni da napuste svoj dom i presele se u oronulu kuću na farmi u Samervilu u američkoj državi Oklahomi. To imanje je pripadalo njihovom pokojnom djedu dr Igonu Spengleru, jednom od istjerivača duhova iz prva dva dijela ove paranormalne sage.

Kada serija neočekivanih zemljotresa zastrese njihov kraj i čudne stvari počnu da se dešavaju u lokalnom zatvorenom rudniku, djeca odlučuju da potraže objašnjenje za ove neobične fenomene u arhivi njihovog deke. Nakon što otkriju da je posjedovao neobično vozilo i oružje, upustiće se i oni u nevjerovatnu avanturu i borbu protiv paranormalnog. Uslijediće niz preokreta i iznenađenja za sve!

Glavne uloge u filmu tumače Mekena Grejs (Captain Marvel, Annabelle Comes Home), Keri Kun (The Leftovers), Fin Volfhard (Stranger Things, IT), Pol Rad (Avengers: Endgame) i Eni Pots (Toy Story 4).

Istjerivači duhova: Nasljeđe režirao je Džejson Rajtman, sin Ivana Rajtmana, reditelja prva dva dijela ovog filmskog serijala. Scenario za film su napisali Gil Kinan i Džejson Rajtman.

Treći dio popularnog filmskog serijala iz ’80-ih, u kome su glavne uloge tumačili Den Ekrojd, Bil Marej, Harold Ramis i Sigurni Viver u bioskope stiže 18. novembra! Film predstavlja ljubavno pismo originalu i fanovima franšize. 

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portal REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.