twitter

Od 7. decembra debituje horor "Crni petak" (video)

Novi hit horor “Crni petak” (Thanksgiving) kreće sa prikazivanjem u bioskopima širom Srbije od 7. decembra. Žestoki horor reditelja Eli Rota prikazuje šta sve može da krene po zlu nakon neuspješnog otvaranja popularnog “Black Friday” u malom američkom gradiću.

Nakon što su se neredi tokom “Black Friday-a” završili tragično u Plimutu, misteriozni ubica inspirisan Danom zahvalnosti počinje da teroriše stanovnike gradića. Otimajući stanovnike jednog po jednog, ubica uskoro otkriva svoj strašni praznični plan…

Brutalan i bez pardona, “Crni petak” je horor u modernom ruhu, a već nekoliko nedjelja se prikazuje sa dobrim uspjehom u Severnoj Americi. Na Rotten Tomatoes-u od kritičara ima ocjenu 84%, a kad su u pitanju ovakvi naslovi – često ih publika voli još više od kritike!

Reditelj filma je Eli Rot, ikona horor filmova, poznat po klasicima „Koliba straha”, „Hostel”, „Hostel 2” i trileru „Kuc, kuc” sa Kijanu Rivsom i Anom de Armas.

U glavnim ulogama pojavljuju se Patrik Dempsi (kultna serija „Uvod u anatomiju”), Milo Manhajm („Zombies” trilogija, „Ples sa zvezdama”), Đina Geršon, kao i jedna od najpopularnijih tiktokerki današnjice Adison Ri.

 

Izvor: Pogled iz svemirskog broda

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.