twitter

REFESTICON: OTVOREN POZIV ZA LIKOVNU RADIONICU ZA MLADE

Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje u sklopu projekta REFESTICON - Književno stvaralaštvo, podržanog od strane Ministarstva kulture i medija Crne Gore, raspisuje poziv za besplatnu radionicu kratke priče za mlade.

Kako navode organizatori, mogu se prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja najkasnije do 21. novembra. Planirano je da se mladi obuče za izradu ilustracija, sa temom transhumanizam koja će biti tema jedanaestog Regionalnog festivala fantastične književnosti REFESTICON. Kako je saopšteno cilj je da se mladi dodatno edukuju o likovnoj umjetnosti, podstaknu na stvaralaštvo i obuče za izradu ilustracija koje se mogu koristiti za naslovne strane knjiga, priča i stripove, kao i drugih sadržaja, pri čemu su za najbolje polaznike obezbjeđene diplome.

Likovne radionice vodiće profesor likovne umjetnosti, Sead Kajabegović.

Zainteresovani učenici se mogu prijaviti slanjem kontakt podataka putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili porukom na instagram profil @refesticon. Radionice će se održavati u Medija centru Radija Bijelo Polje u terminima prilgođenim učesnicima.

 

Redakcija portala REFESTICON