Home O Refesticonu Organizator Struktura Galerija slika Kontakt
Regionalni festival fantastične književnosti – REFESTICON POKROVITELJ OPŠTINA BIJELO POLJE ORGANIZATOR

      Radio Bijelo Polje emituje program za područje Bijelog Polja na frekvencijama

101,1 MHz i 105,8 MHz i to 24 časa dnevno. Radnim danima od 7h do 21h, subotom i nedjeljom

od 7h do 19h emituje se govorni program, nakon čega se emituje muzički noćni program. Radio Bijelo Polje je 8. decembra, 2005. godine povodom 15 godina postojanja pokrenuo i internet sajt www.radiobijelopolje.me na kome se svakog dana objavljuju informacije koje se emituju putem radio talasa tako da se sva dešavanja iz našeg grada zabilježe sa fotografijama na online stranici, a od 2008. godine počelo je i emitovanje programa na Internetu.   


      Na osnovu istraživanja slušanosti i povjerenja građana Radio Bijelo Polje je u poslednjih desetak godina stanica kojoj se najviše vjeruje i koja ima najveću slušanost u Bijelom Polju u odnosu na sve ostale radio programe koji se mogu čuti. Kao jedan od pokazatelja koji potkrepljuju ova istraživanja svakako su i podaci da su loklani javni servisi mediji kojima se najviše vjeruje u Crnoj Gori.

      U informativnom programu važno mjesto zauzimaju vijesti, kraće informativne emisije, dnevnik, kao i emisije sa gostima u studiju. Prioritet su dešavanja u našem gradu, zatim dešavanja u Crnoj Gori, regionu i razne vijesti iz svijeta. Veliki dio dešavanja u Bijelom Polju radio prenosi direktno ili izvještava sa lica mjesta, tako da su uvijek slušaoci našeg radija prvi informisani. Značajno mjesto zauzimaju i emisije edukativnog karaktera, kulturne, sportske, kontakt emisije i brojne nagradne emisije. Muzički program radija je na osnovu istraživanja prilagođen potrebama i zahtjevima građana.


     S obzirom na to da postojimo više od dvije decenije brojni projekti, manifestacije, aktivnosti i emisije koje smo realizovali u cilju poboljšanja načina života u lokalnoj sredini su dovoljna garancija kredibiliteta našeg radija. Veliki broj tema kojima smo se bavili i oblasti koje smo u našim aktivnostima i novinarskim istraživanjima obuhvatili, od političkih, ekonomskih, kulturnih, obrazovnih, zdravstvenih, zabavnih, sportskih i mnogih drugih, su garancija da partnerstvo sa našom kućom garantuje ispunjavanje zacrtanih planova