twitter

Mili Bobi Braun odbila više od 11 miliona eura za ulogu u filmu „Stranger Things“

Mili Bobi Braun proslavila se ulogom u seriji Stranger Things, ali izgleda da, osim predstojeće pete sezone, ne želi više da učestvuje u projektima koji imaju veze sa njom.

Naime, ona je odbila ponudu veću od 11 miliona evra za ulogu u spinof filmu Stranger Things, piše The Sun.

Britanska glumica poručila je prema pisanju stranih medija da želi preusmjeriti svoju karijeru i da je spremna završiti u potpunosti sa serijom koja ju je proslavila.

Braun će odglumiti Eleven u petoj, poslednjoj sezoni serije, a za svaku od osam epizoda dobiće oko 285 hiljada eura.

„Definitivno sam odlučila da završim sa Stranger Things-om. Puno se toga priča u poslednje vreme i mi smo toga svesni. Već smo svi mi jako dugo vezani za tu seriju. Ali ja sam spremna da kažem zbogom i zatvorim ovo poglavlje u svom životu i možda otvorim neka nova“, poručila je Braun.

Što se serije, odnosno projekta oko Stranger Things-a tiče, još uvijek se ne zna kako će se stvari razvijati u budućnosti. Već se odavno zna da Netfliks planira da snimi spomenuti film u kojem Braun ne želi glumiti, ali tek nakon što se završi peta sezona, koja bi trebalo da izađe tek krajem 2024. godine.

Međutim, The Sun piše kako je anonimni izvor rekao da će se vjerovatno raditi i neki spinofovi serije, ali se još ne zna kakvi.

„Ima puno smerova u kojima se ova priča može razviti. Možda će to biti predstava na Brodveju ili Vest Endu, kao s Harijem Poterom. Možda će biti nova serija koja će se vezati za jednog od glavnih likova“, rekao je neimenovani izvor.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.