twitter

Stiže poslednja sezona serije „Stranger Things“

Duga pauza između treće i četvrte sezone popularne serije “Stranger things” zabrinula je brojne fanove, ali sada mogu da odahnu, jer je prva epizoda pete sezone već napisana.

Tvorci serije, Met i Ros Dafer, otkrili su da je prva epizoda napisana i da je njen naziv „The Crawl“. Osim toga, braća Dafer nagovijestila su kako je peta sezona ujedno i poslednja, a upravo zbog toga spremaju pravi spektakl.

Radnja serije odvijaće se u već poznatom Hokinsu, ali u poslednjoj sezoni se može očekivati i povratak korijenima prve, posebno kada su u pitanju omiljeni likovi. Prema dosadašnjim najavama, gledaoci će svjedočiti povratku prvobitne grupe prijatelja koja je i započela ovaj globalni fenomen, a to su: Dastin, Majk, Vil, Lukas i Jedanaestica. Osim povratka omiljenih likova, tempo nove sezone biće intenzivan od početka do kraja.

Braća Dafer trebalo bi da nas emotivno iscrpe poslednjom sezonom, a Met je izjavio da je, kada su petu sezonu dali Netfliksovim rukovodiocima, bilo „stvarno emotivno“, te da je bilo i suza.

Serija „Stranger Things“ postala je svjetski fenomen, od trenutka kad se pojavila na Netfliksu pa sve do kraja četvrte sezone. Nedjeljama je bila na prvom mjestu najgledanijih serija, te je jedna od najgledanijih u istoriji Netfliksa.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.