twitter

“Crni panter” postao jedan od prioriteta za “Marvel universe”

Tako to obično biva kada probijete “čarobnu milijardu”, čelnik Marvel Studios Kevin Fajgi potvrdio je da se sprema nastavak “Crnog pantera”. 

U intervjuu za Entertainment weekly, Fajgi je otkrio da je nastavak postao jedan od prioriteta za Marvel Studios, tj. za budućnost “Marvel Cinema Universe”.

“Ništa određeno ne bih otkrivao, osim da ćemo ga definitivno snimati,”, istakao je Fajgi.

“Trenutno nam je omiljena zanimacija u slobodno vreme da sedimo, gledamo film i sanjarimo šta bismo sve željeli da vidimo u nastavku”, dodao je on.

Istina, Fajgi nije otkrivao detalje, ali jeste nagovijestio da Marvel zna u kom pravcu bi trebalo da ide priča o kralju Vakande.

“Imamo pregršt ideja i produžetaka razgovora koje smo započeli još prije prvog filma, tako da je pravac u kome T’Čalina priča je maltene zacementiran”, kazao je on.

Prošlog mjeseca, Fajgi je nagovestio da želi Ryana Cooglera u rediteljskoj stolici za novog “Crnog pantera”, započevši tako spekulacije o nastavku. Ako uzmemo u obzir da se Marvel oduševio zbog uspjeha filma, možda ćemo i vidjeti taj “čudovišno” veliku produženu verziju filma.

Izvor:sfpisb.wordpress.com