twitter

Novi Star Wars film stiže 2023 godine

Nova serija iz „Star Wars“ univerzuma – „Andor“: Ljubitelji filmskog serijala Star Wars, ali i svih novih serija koji se dešavaju u istom univerzumu (The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi), ove godine će biti u prilici da uživaju u još jednoj avanturističkoj seriji, pod nazivom Andor.

Njen glavni protagonista je Kasijan Andor, špijun Pobunjeničke alijanse, s kojim smo se prvi put upoznali u filmu Rogue One: A Star Wars Story (2016). Prva sezona ove serije dešava se pet godina prije događanja iz ovog filma, i obuhvatiće period od godina dana. Avanture glavnog junaka i drugih pobunjenika protiv Galaktičke imperije u ostale četiri godine biće prikazane u drugoj sezoni serije Andor. Obje sezone će imati dvanaest epizoda.

Serija kombinuje više žanrova, a prije svega naučnu fantastiku, špijunski triler i akcionu avanturu. Njen glavni kreator je Toni Gilroj, proslavljeni holivudski scenarista i reditelj. Kasijana Andora tumači Dijego Luna, a ostale likove igraju Stelan Skarsgard, Adrija Arhona Tores, Fijona Šo, Forest Vitaker, Kajl Soler i Dženeviv O’Rajli.

Serija Andor će imati svoju premijeru 31. avgusta na striming servisu Disney+.

 

Izvor i  foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.