twitter

Novi Kronenbergov horor smješten u budućnost (video)

Majstor tzv. body horora Dejvid Kronenberg vraća se žanru u kome je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova. “Crimes of the Future” smješten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih tjelesnih organa.

U filmu glumi Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno mijenjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris (Lea Sejduks). U međuvremenu, Timlin (Kristen Stjuart), istražiteljka iz Nacionalnog registra organa, pokušava da istraži problem, što dovodi do nekih vrlo vrlo uznemirujućih trenutaka.

“Operacija je kao seks, zar ne?”, Timlin šapuće Tensenu. “Je li?” pita on. “Mmm”, kaže ona, “znaš da jeste. Hirurgija je novi seks”. Vidjet ćemo i mnoge ogromne igle i hirurške rane i čovjeka kojme je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

“Zločini budućnosti” biće Kronenbergov prvi dugometražni film od “Map to the Stars” iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Kanu u maju prije nego što krene u redovnu bioskopsku distribuciju početkom sledećeg mjeseca.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.