twitter

Nastavak sage o Doktoru Strejndžu pred domaćom publikom od 4. maja (video)

Reditelj Sem Raimi se vratio poslije “Spajdermena” u svijet superheroja i odlučio je da nam pomuti razum novim, tajnovitim ostvarenjem zvanim – “Doktor Strejndž u multiverzumu ludila”.

Neurohirurga koji je postao čarobnjak i ovoga puta zakoračio je u sferu nepozntog, mračnog, reprizira Benedikt Kamberbač. Takođe, IMAX premijera je održana 4. maj od 21h u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Doktor Stiven Strejndž koristi zabranjene čini da otvori vrata multiverzum koji uključuje i alternativnu verziju njega samog. Ovog puta prijetanja čovječanstvu nadilazi udružene snage Strejndža, Voga i Vande Maksimof.

Reditelj pozant po režiji “Spajdermena” iz 2002. godine – Sem Raimi je prema riječima Benedikta Kamberbača prava pokretačka sila na ovom filmu, o učešću na filmu je rekao:

“Kada je Kevin Fejg najavio da želi da unese malo horor elementa u “Doktor Strejndž”, to mi je bilo zanimljivo. Bio sam uzbuđen što će donijeti jezu u Marvel filmski univerzum. Volim da se bavim užasom. Za mene je to uvijek bio zabavan aspekt snimanja filmova. Pored toga, zanima me doktor Strejndž kao lik jer je on čarobnjak. Odrastajući kao dijete, bio sam mađioničar na dječijim zabavama. Zaista sam uživao u cijeloj ideji o stvaranju iluzije. Dakle, super heroj koji je iluzionista i mađioničar mi je od posebnog značaja“.

Pod plaštom doktora Strejndža svoju ulogu je ponovio Benedikt Kamberbač, pored koga su u multiverzumu ludila i Čivetel Edžiofor, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, kao i Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams. 

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.