twitter

Serija „Točak vremena“ startuje krajem godine na Amazonu

Rozamund Pajk kao Moiraina i nevjerovatno putovanje koje je pred njom prikazani su nam na prvom promotivnom posteru serije „Točak vremena“, adaptaciji čuvenog serijala Roberta Džordana u produkciji Amazon Prajma.

Serijal „Točak vremena“ smješten je u epski svijet u kome postoji magija, ali samo određene žene smiju da je koriste. Priča prati Moirainu (koju glumi Rozamund Pajk, poznata po oživljavanju čuvene Ejmi Dan iz romana „Iščezla“), članicu nevjerovatno moćne organizacije koju čine samo žene, koja dolazi u mali grad u kome započinje opasno putovanje sa još petoro mladih ljudi među kojima je i osoba za koju proročanstvo kaže da je Ponovorođeni zmaj – neko ko će ili spasiti ili uništiti čovječanstvo.

Sjajnu glumačku ekipu čine i Sofi Okonedo, Kae Aleksander, Kejt Flitvud, Piter Frenzen, Kler Perkins… Izvršni producent serije je Rejf Džadkins (prethodno radio na seriji „Agents of S.H.I.E.L.D.“), a uz njega su tu i Leri Mondragon, Rik Selvidž, Ted Fild i Marigo Kehoe, kao i Juta Brizvic koja je režirala prve dvije epizode.

Rozamund Pajk je, osim glavne glumačke uloge, preuzela i ulogu koproducenta.

 

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Tekst objavila: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.