twitter

Trejler za drugu sezonu serije “See” otkriva nova poznata lica (video)

Apple TV Plus je objavio prvi trejler za drugu sezonu postapokaliptične serije “See”. Prva najava nam predstavlja Edu Vossa kojeg igra Dejv Bautista (Dave Bautista), brata Babe Vossa u roli Džejsona Momoe (Jason Momoa). Otkriva nam i suparništvo između braće, koje kulminira na njihovom sastanku na napuštenom mostu.

Radnja serije se odvija u dalekoj budućnosti gdje je čovječanstvo izgubilo čulo vida. U drugoj sezoni, Baba Voss se bori da ponovno ujedini svoju rasparčanu porodicu te pobjegne od rata i politike koji ga okružuju.

Tvorac i scenarista serije je Stiven Najt (Stephen Knight), dok je reditelj Frensis Lorens (Francis Lawrence).

Zanimljivo je i to da je serija već obnovljena za treću sezonu, i to prije nego je druga sezona stigla na Apple TV Plus.

Od poznatih lica se u drugoj sezoni osim Momoe vraćaju Alfri Vudard (Alfre Woodard) kao Paris, Hera Hilmar kao Maghra, Silvija Heks (Sylvia Hoeks) kao kraljica Kane i Kristijan Karmago (Christian Carmago) kao Tamacti Jun.

Očekuju nas i brojna nova lica uz već spomenutog Bautistu kao što su Olivija Čeng (Olivia Cheng), Eden Epstin (Eden Epstein), Dejvid Hjuelt (David Hewlett) i drugi.

“See” sa svojom drugom sezonom na Apple TV Plus stiže 27. avgusta.

 

Izvor i foto: bosonoga.com

Tekst objavila: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.