twitter

Nastavak šeste sezone „Fear the Walking Dead”

Uzbudljivih devet novih epizoda drugog dijela šeste sezone serije „Fear the Walking Dead” počeli su sa emitovanjem na AMC kanalu, od 12. aprila, u premijernom terminu od 03.00 sata s reprizom istog dana u 22.00 časa.

Šesta sezona serije „Fear the Walking Dead” prikazuje šta se dogodilo s neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidrdžinija i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni će se vidjeti šta to tačno znači za svakog od njih.

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mjesto u ovom novom svijetu.

U prvoj epizodi pod nazivom „Vrata”, kojom i počinje svjetska premijera, videće se kako ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomaže Džonu Doriji da se izvuče iz njegovog najmračnije stanja. Po povratku u Lavton, Virdžinija zahtijeva odgovore.

Serija „Fear the Walking Dead” je bila premijerno prikazana prije tačno šest godina kao preteča serije „Walking Dead”. Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom svijeta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Glavne uloge tumače Leni Džejms, Kolbi Minifi, Alysija Debnam-Keri, Kolman Domingo, Danaj Garsija, Garet Dilhant, Megi Grejs, Džena Elfman, Aleksa Nisenson, Ostin Amelio, Leni Džejms i mnogi drugi.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Tekst objavila: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.