twitter

Šesta knjiga serijala “Stakleni prijesto” već u prodaji

Najpopularniji tinejdž serijal po ocjeni Amazona dobio je svoj šesti nastavak. Riječ je o djelu „Toranj praskozorja“ Sare Dž. Mas, koji je dio serijala “Stakleni prijesto”.

Kejol Vestfal je sebe uvijek vidio kao nepokolebljivog, odanog, snažnog kapetana Kraljevske garde, ali sve se to promijenilo kada se stakleni zamak srušio, kada su njegovi ljudi iskasapljeni i kada ga je kralj Adarlana poštedio smrti, ali mu je polomio tijelo. Njegova poslednja i jedina nada u oporavak je u rukama legendarnih vidarki koje žive u Tore Cesmeu u gradu Antici – prijestonici moćnog carstva na Južnom kontinentu.

Dok se rat nadvija nad Dorijanom i Elin, sve je izvjesnije da će njihov opstanak zavisiti od toga hoće li Kejol i Nesrin ubijediti vladare južnog carstva da stupe u savez.

Ali ono što će njih dvoje otkriti u Antici ne samo da će promijeniti njihove sudbine već će biti presudno za spas Erileje.

Sara Dž. Mas je autorka tinejdž serijala koji su bestseleri broj 1 na listi Njujork tajmsa. Njeni serijali „Stakleni prijesto“ i „Dvor trnja i ruža“ našli su se na bestseler listama USA tudeja i Njujork tajmsa i dobili međunarodna priznanja. Serijal „Stakleni prijesto“ je počela da piše kada je imala samo šesnaest godina, a danas je preveden na 35 svjetskih jezika.

                                                                                                                         

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com                                                                                                    

Tekst objavila: Sanida Kajević                                                                                                                          

Redakcija portala Refesticon                                                                

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.