twitter

Stigao je novi trejler za TV seriju UPORIŠTE (video)

Premijerno emitovanje prve epizode serije Uporište (The Stand) zakazano je za mjesec dana, 17. decembra 2020, na striming servisu CBS All Access. Tim povodom objavljen je novi trejler.

Serija je bazirana na istoimenom romanu Stivena Kinga i prati sudbinu ljudske vrste gotovo uništene usljed pandemije mutiranog virusa. Dalja sudbina čovječanstva zavisi od kataklizmičnog sukoba dobra i zla, i počiva na krhkim plećima 108-godišnje starice Majke Ebigejl i nekolicine preživjelih. Njihove najgore noćne more otelotvorene su u čovjeku smrtonosnog osmjeha koji posjeduje neizrecive moći, Rendalu Flegu.

Trejler se fokusira upravo na Majku Ebigejl (igra je Vupi Goldberg) i njenog zlog oponenta Mračnog čovjeka, Rendala Flega (Aleksander Skarsgard). Njih dvoje se u romanu susreću u snovima i vizijama, a Fleg postaje frustriran jer svojim natprirodnim moćima ne može da utiče jedino na staricu.

Serija će imati ukupno devet epizoda, koje će se emitovati u nedjeljnom ritmu. Poslednja epizoda, na Kingovo insistiranje, donosi drugačiji rasplet u odnosu na završnicu kultnog romana iz 1978. godine.

Pored Vupi Goldberg i Aleksandera Skarsgarda glumačku ekipu čine: Džejms Marsden, Amber Herd, Greg Kinir, Heder Grejam i drugi.     

  

                   

                                                                                                                                          

 

Izvor i foto: art-anima.com                                                              

Redakcija portala Refesticon                                                      

Tekst objavila: Sanida Kajević                                                                              

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.