twitter

Serija ”Okružen mrtvima” nastaviće se – i nakon završetka serije

Sa jedanaestom sezonom završava se Okružen mrtvima serija, ali to neće značiti kraj ovog apokaliptičnog svijeta jer će ga nastaviti Norman Ridus i Melisa Makbrajd u novom spin-offu.

Za seriju je naručeno 24 epizode koje će biti emitovane krajem sledeće godine, a sve bi moglo završiti pred kraj 2022. godine. Međutim, to nije kraj ”Okružen mrtvima” franšize.

Za 2023. godinu AMC je naručio spin-off u kojem ćemo gledati avanture Darila Diksona (Norman Ridus) i Karol Peletje (Melisa Makbrajd). Njih dvoje nastavljaju putovanje, a s obzirom na to da su oni jedni od najznačajnijih i omiljenih likova iz serije nije ni čudno što je Andžela Kang odlučila da ih puste da prežive do samog kraja.

Iz AMC-a je najavljeno da će svijet mrtvih u poslednjem izdanju serije sasvim drugačije izgledati od svijeta mrtvih iz prethodnih izdanja jer je taj svijet sada mnogo uređeniji i manje anarhičan, a Daril i Karol konačno imaju vremena za svoj put.

Oboje su bili autsajderi u grupi i novi spin-off se hrani tom idejom – dvoje prijatelja koji zauvijek odlaze u sopstvene avanture, ali tek nakon što su učinili sve što mogu za ljude koje ostavljaju u Aleksandriji.                  

                                                                          

                                                                                                          

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com                                                                                                         

Tekst objavila: Sanida Kajević                                                                                                                    

Redakcija portala Refesticon                                            

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.