twitter

Neobični zahtjevi za glumce koji bi da nastupe u seriji “Gospodar prstenova”

Ljubitelji epske fantastike i Tolkinovih djela imaće prilike ponovo da gledaju “Gospodara prstenova”, i to u obliku televizijske serije. Ova vijest osvanula je još prije tri godine, ali sada su stvari postale još konkretnije, budući da je otvoren poziv za kasting, i to sa pomalo čudnim zahtevima.

U bizarnom pozivu koji je kompanija “BGT Actors, Models & Talent”, sa sjedištem u Novom Zelandu, objavila na Fejsbuku, navodi se da su potrebni ljudi koji će glumiti u seriji, ali da je poželjno da “izgledaju čudno”.

– Imate li izbačenu vilicu, opekotine na licu, duge mršave udove, duboke jagodice, linije na licu, ožiljke od akni, uši koje štrče, zanimljive noseve, male oči, velike oči, bilo kakve deformacije? – navodi se u oglasu.

– Imate li jedno oko, stakleno oko, možete da izvadite jedno oko? Mršava lica, nedostaju vam udovi? Izgledate neobično? – navodi se u video-snimku okačenom uz oglas koji poziva i muškarce i žene od 18 do 65 godina, bilo koje nacionalnosti, i sa sjedištem na Novom Zelandu, gdje se snima serija u produkciji “Amazon Prime”.

Prema “LadBible”-u, ovo nije prvi put da serija traži osobe neuobičajenog izgleda, jer su ranije tražili ljude da igraju “groteskna čudovišta” u seriji. Druga kompanija je tražila “dlakave ljude svih starosnih doba i etničkih grupa”.

Mediji navode da će serija koštati nevjerovatnih milijardu dolara, a snimanje na Novom Zelandu odloženo je početkom ove godine zbog pandemije korona virusa.

Radnja serije se i dalje čuva u tajnosti, iako je otkriveno da će istražiti nove priče koje su prethodile Tolkinovoj “Družini prstenova”.

 

Izvor i foto: pogled iz svemirskog broda                                                                                                                  

Tekst objavila: Sanida Kajević                                                                                                                    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                                                                                                                                                                                                                  

Redakcija portala Refesticon                                                                                                                                      

 

zbirka

 

  

zmajevi dolaze baner 2019