twitter

LOKOT I KLJUČ igrana serija uskoro na Netfliksu (video)

Igrana serija rađena prema horor strip serijalu Lokot i ključ Džoa Hila i Gabrijela Rodrigeza, nakon više godina iščekivanja, pojaviće se pred gledaocima zahvaljujući Netfliks striming servisu 07. februara 2020. godine.

Serija je prvobitno bila naručena od strane Hulu-a, ali nikada zapravo nije dobila zeleno svetlo, pa je 2018. godine prepuštena Netfliksu. Nedavno je osvanuo intrigantni prvi trejler. 

Priča prati Lokotove, dva brata i sestru, koji se suočavaju sa nizom čudnih događaja nakon brutalne smrti njihovog oca Rendala. Tražeći mir i utehu, porodica se seli u novi dom, staru kuću prepunu tajni, u gradiću po imenu Lavkraft. Tajne su oličene u ključevima koji mogu da otvaraju vrata ka neslućenim mestima, ka neslućenim sposobnostima, ali i neslućenim užasima. 

Ključevi su čudesni, ali i zastrašujući, najviše zato što ih želi izvesni zli entitet, kako bi otvorio vrata iza kojih stoji najveća opasnost od svih. 

Serija će imati deset epizoda, a tim kreativaca koji stoji iza nje predvode Karlton Kjuz (Lost, Bates Motel) i Meredit Ejvril (The Haunting of Hill House). Izvršni producent je Džo Hil, a glavne uloge tumače: Darbi Stančfild, Džekson Robert Skot, Konor Jesup i Emilija Džons. 

Prevod strip serijala Lokot i ključ na srpskom jeziku objavila je izdavačka kuća Darkwood.

 

 

Izvor: art-anima.com