twitter

Horor „Osmeh“ Parkera Fina danas pretpremijerno u odabranim bioskopima (video)

„Zlo ima potpuno novo, nasmejano lice“, saopštava svojim novim filmom reditelj Parker Fin, a njegov dugoočekivani horor „Osmeh“ od 28. septembra, pretpremijerno se prikazuje u odabranim bioskopima širom Srbije.

„Osmeh“ se zasniva na Finovom nagrađivanom kratkometražnom filmu „Laura Hasn’t Sleep“, sa Kejtlin Stejsi u glavnoj ulozi, koja igra i u ovom hororu.

Priča prati doktorku Rouz Koter, koja ima misiju da pomogne svakom pacijentu na radnom mjestu koje je specifično po mnogo čemu.

Ali, nakon što je bila svjedok jednog bizarnog i prije svega traumatičnog događaja, ona sama biva proganjana pojavama koje ne može nikome da objasni, čak ni najbližima…

Glavnu junakinju u „Osmehu“ igra Sozi Bejkon, a pored Kejtlin Stejsi u Fanovoj glumačkoj podjeli su i Kajl Galner, Rob Morgan, Kal Pen, Džesi Ašer, Gilijan Zinser i Džudi Rejes.

„Osmeh“ se pretpremijerno prikazuje u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu, beogradskoj mts Dvorani, Cine Grand Capitol Park u Rakovici, CineStar u Pančevu i Zrenjaninu, Areni, Promenadi i CineStar u Novom Sadu.

Od 29. septembra ovaj napet i uzbudljiv horor stiže na repertoar svih bioskopa širom Srbije, u distribuciji Taramount filma.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.