twitter

SAGA O VJEŠCU: ILUSTROVA PRIČA 3 na Ljetnjoj Stripomaniji

Izdavačka kuća Čarobna knjiga od 10. do 19. juna 2022. godine organizuje prodajnu akciju pod nazivom „Ljetnja Stripomanija“, na kojoj će se naći jedanaest novih naslova.

Pored osam strip izdanja i dva izdanja manga stripova, tokom akcije će se u prodaji naći i Saga o Vješcu: Ilustrovana priča 3 – Poslednja želja. Riječ je o još jednom posebnom izdanju posvećenom nekoj od najznačajnijih priča iz Sage o Vješcu Andžeja Sapkovskog, na čijem ilustrovanju su radili vhunski umjetnici.

Treći tom posvećen „Poslednjoj želji“, završnu i ujedno naslovnu priču iz prvog toma Sage, ilustrovao je francuski strip crtač, slikar i ilustrator Mikael Burguen.

„Poslednja želja“ govori o susretu Geralta i Jenefer. Dok spokojno uživaju u pecanju, Geralt i Neven slučajno oslobađaju džina zatvorenog u amfori. Prije nego što ga oslobođeno stvorenje brutalno napadne, trubadur uspijeva da izgovori želju. Sa saputnikom u kritičnom stanju, Geralt kreće ka susednom gradu Rindeu. Vješcu savjetuju da pronađe Jenefer iz Vengerberga, jedinu osobu koja zna čarobnu formulu za isceljenje. Geralt još ne zna da će se njegova sudbina vezati za sudbinu ove čarobnice…

Saga o Vešcu: Ilustrovana priča 3 – Poslednja želja u prodaji je već od prvog dana akcije, zajedno sa još sedam strip izdanja. U nastavku možete videti dinamiku izlaženja svih izdanja, kao i njihove cijene tokom „Ljetnje Stripomanije“ .

 

Od 10. juna:

„Talični Tom“ 4 – 1.540 dinara,

„Talični Tom“ 5 – 1.540 dinara,

„U potrazi za Pticom Vremena – Pre Potrage“ – 2.210 dinara,

„Helblejzer: Od naprava svojh“ – 1.000 dinara,

„Betmen – Beli vitez predstavlja: Harli Kvin“ – 1.200 dinara,

„Letopisi komesara Ričardija“ 10 – 940 dinara,

„Saga o Vešcu: Ilustrovana priča 3 – Poslednja želja“ – 800 dinara.

„Oštrica besmrtnika“ 2 – 299 dinara.

 

Od 15. juna:

„Betmen: Ispod crvene kacige“ 1 – 1.200 dinara,

„Betmen: Ispod crvene kacige“ 2 – 1.270 dinara.

„Borbeni anđeo Alita“ 2

Tokom akcije u ponudi će se po povlašćenim cijenama od 100, 500 i 1.000 dinara, naći i veći broj starijih izdanja.

Akcija „Ljetnja Stripomanija“ održava se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu, u Striparnici „Alan Ford“, kao i na sajtu Čarobne knjige.

Detaljan spisak naslova na akciji, možete pronaći na sajtu izdavača.

 

Izvor i foto: art-anima.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.