twitter

Stigla “Crna svadba”

Psihološki triler “Crna svadba” ugledao je svjetlost dana 23. Oktobra, a prikayivaće se subotom i nedjeljom od 21.00 na Superstar TV, a od 30. oktobra, na RTS, saopšteno je iz produkcije “Fajerflaj”.

Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a u glavnim ulogama kao inspektore gledaćemo Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Glumačku postavu čine i Jelena Đokić, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević.

“Dvije godine sam radio na priči. Imali smo i po 19 ruku scenarija nekih epizoda. Snimanje četiri mjeseca i postprodukcija skoro godinu dana. Ukupno preko tri godine od inicijalne ideje”, otkrio je Ćipranić.

Radnja serije “Crna svadba” smještena je u malo mjesto u Istočnoj Srbiji gdje Mitar, inače miran i blag čovjek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija.

Pokušavajući da rasvijetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbjednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski vještak utvrdi da li je Mitar psihički obolio ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Ali time će samo otključati misteriju gdje se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vjekovima.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.