twitter

Nikola Đuričko u američkoj naučno-fantastičnoj seriji

Nikola Đuričko već uveliko gradi svoju glumačku karijeru van granice Srbije, tačnije u Americi. Ovog puta, kako stvari stoje, poznatog srpskog glumca gledaćemo u naučno-fantasičnoj seriji “For All Mankind” (Za cijlo čovječanstvo), koja se emituje na televizijskoj mreži Apple.

Prema podacima na IMDB, Nikola Đuričko igra Sovjeta Stefana Petroviča. Kako navodi ovaj portal, već je snimio tri epizode.

Inače, glumac Aleksander Babara, koji takođe igra u ovom ostvarenju, objavio je zajedničku fotografiju sa Đuričkom iz serije.

“Sećam se da je 1960-ih život bio drugačiji, čak i moja frizura”, napisao je kroz smijeh Aleksander.

Serija “For All Mankind” dramatizuje alternativnu istoriju koja prikazuje “šta bi se dogodilo da globalna svemirska trka nikada nije završila” nakon što je Sovjetski Savez uspio prvi da sa svojom posadom sleti na Mjesec ispred Sjedinjenih Američkih Država.

U ovom ostvarenju Ronalda D. Mura možemo videti i brojne istorijske ličnosti, uključujući članove posade Apola 11, Nila Armstronga, Baza Oldrina i Majkla Kolinsa, raketnog naučnika Vernera fon Brauna i predsednika Ričarda Niksona.

Serija “For All Mankind” počela je da se emituje u novembru 2019. godine, a stiglo se do treće sezone.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Tekst objavila: Sanida Kajević

Redakcija portala Refesticon  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.