twitter

Holivudski film “Čudesna žena 1984” od 24. decembra u bioskopima (video)

Jedan od najviše očekivanih američkih filmova ove godine, “Čudesna žena 1984“, konačno je na velikom platnu od 24. decembra u svim bioskopima u lancu Sinepleks u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu.

Glumica Gal Gadot se vratila u ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena.

Ista rediteljka stoji i iza ovog nastavka – Peti Dženkins, a za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, ovaj dio priče smešten je u osamdesete godine prošlog vijeka, tačnije 1984, kako i naslov ostvarenja kaže.

Film nije napravljen kao direktan nastavak, već kao potpuno nova verzija “Čudesne žene”.

Ovo je deveti film DC kompanije, a u glavnim ulogama, pored Gal Gadot, igra ponovo Kris Pajn, a uz njih su – Kristen Vig, Pedro Paskal (serije “Narkos”, “Igre prestola”), Koni Nilsen (“Đavolji advokat”) i Robin Rajt (“Forest Gamp”).

Super heroj Čudesna žena prije samostalnog filma o toj heroini, kao lik je bila prisutna u filmovima “Betmen protiv Supermena” i “Liga pravde”, gdje su strip junake Betmena i Supermena igrali Ben Aflek i Henri Kavil.

Gal Gadot, koja se proslavila serijalom “Paklene ulice” (Fast & Furious), publika će gledati i u najnovijoj verziji adaptacije romana “Smrt na Nilu” Agate Kristi, u režiji Keneta Brane, koji i tumači detektiva Herkula Poaroa. Takođe, ona će biti i nova filmska – Kleopatra.

U skladu sa novim propisanim mjerama, svi Sinepleks bioskopi radiće utorkom i sredom u periodu od 15 do 21 sat, u četvrtak i petak od 13 do 21 čas, dok će vikendima blagajne bioskopa biti otvorene od 11 do 21.                                          

 

                                                                                                                                          

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com                                                                  

Redakcija portala Refesticon                                                               

Tekst objavila: Sanida Kajević                                                               

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.