twitter

Konkursi za nagrade “Risto Ratković” i “Ratkovićeve večeri poezije” do 15. jula

Konkursi za nagrade “Risto Ratković” i “Ratkovićeve večeri poezije” biće otvoreni do 15. jula 2020. godine, saopštili su iz JU Ratkovićeve večeri poezije.

Za Nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za Nagradu.

Prijedloge mogu slati: izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Zbog nastale pandemije zainteresovani treba da dostave PDF objavljene knjige, sa CIP-om i fotografijom naslovne strane, koju predlažu za nagradu na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti PDF rukopisa neobjavljene zbirke poezije potpisan šifrom i sa kontakt podacima, imenom i prezimenom autora na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

NAPOMENA:

Predlagači garantuju za autentičnost dostavljenog djela i za saglasnost autora za učešće na konkursu.

 

Izvor: JU Ratkovićeve večeri poezije

zbirka

 

  

zmajevi dolaze baner 2019